opleidingen

Workshops, trainingen & coaching

Maistro heeft een uitgebreid aanbod van open trainingen en in-house workshops voor startups, ondernemers, kmo’s en bedrijven. Omdat elke vraag, elk team en elk bedrijf ander is, werken wij met plezier ook een opleiding op maat uit, individueel of in groep in NL, FR en EN.

Krachtig Communiceren

Gebruik de taal die je je doelen laat bereiken
Wat maakt iemand een krachtig spreker? Wat dient iemand te geloven over zichzelf? Hoe maak je impact met wat je zegt? Het antwoord op deze en vele andere vragen komen aan bod in deze opleiding.

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Neuro Linguistisch Programmeren

NLP Practitioner
Wil je snel en efficiënt leren communiceren om zowel op persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner opleiding jouw beginpunt! Je krijgt in 6 dagen alle handvaten die je nodig hebt om communicatiepatronen te herkennen en zelf toe te passen. Leer de geheimen van verbale, non-verbale en para-verbale communicatie. "Brains aren't designed to get results; they go in directions. If you know how the brain works you can set your own directions. If you don't, then someone else will." Dr. Richard Bandler

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Basis communicatie voor ondernemers

Leer ondernemend communiceren
Als ondernemer moet je dagelijks communiceren met je medewerkers, je klanten, je leveranciers en zelfs je gezin. Met de opleiding ‘Basis communicatie voor ondernemers’, reiken we je handvaten aan en geven we je tips en tricks gemoddeleerd op de dagelijkse ervaringen uit het echte leven.

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Personal branding

Zet jou talenten om in meer business
Met Maistro werk je aan je Personal Branding, jezelf in de markt zetten als het merk dat jij wil zijn. Je talenten worden in kaart gebracht, er wordt gewerkt met charisma, jouw uitstraling en aan de vorm van je communicatie, zodat jij de ondernemer kan worden die je verdient te zijn.

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Publiek spreken met impact

Talk the talk!
Moet u regelmatig spreken voor grote groepen of presenteren voor een publiek? Wilt u leren spreken met overtuiging of een goede speech schrijven die indruk maakt? In deze cursus worden technieken aangeleerd om vol zelfvertrouwen te spreken en te presenteren voor een groep.

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Sales: seeing is believing

Verkoopstechnieken met impact
Verkopen is veel meer dan cold calling en een vlotte babbel. Succesvol verkopen is efficiënt prospecteren, de markt kritisch analyseren en doelgroepen afbakenen. Dit in combinatie met doelgericht communiceren, vertrouwen opbouwen met klanten, leren onderhandelen, timing en tactiek, lichaamshouding en storytelling.

Voorlopig nog geen nieuwe opleidingsdata

bekijk opleiding

Binnenkort: nieuwe opleidingen

Bekijk ze hier als eerste
Neem regelmatig een kijkje op onze pagina of schrijf je in via onderstaande knop, zo blijf jij als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod.
blijf op de hoogte
Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Update uw browser nu!